• 14 Jul, 2024

Consiliere francizare afacere

Etapa de francizare a afacerii dvs. este realizata de o echipa care pune in centrul atentiei clientul, fiecare viitoare franciza beneficiind de aceeasi atentie si profesionalism, indiferent de domeniu si complexitate.

Consilierea în francizare se referă la procesul prin care un consultant în francizare oferă informații, sfaturi și recomandări unui francizor sau unui potențial francizor. Scopul consilierii în francizare este de a ajuta francizorii să ia decizii bine informate și să își atingă obiectivele de afaceri prin intermediul francizării.

Practic, nu facem diferente intre maniera de abordare a unui business de mai mica si cea a unuia de mai mare anvergura, intrucat noi ne concentram cu aceeasi seriozitate asupra fiecarui proiect.

Elaborarea pachetului de franciza

Elaborarea pachetului de franciza se va face tinand cont de raspunsurile dvs. si va cuprinde unele sau, la cerere, toate aspectele de mai jos: 
1. Linii generale - Dupa intalnirile preliminare, vom trece la schitarea unui cuprins pentru manualul/manualele de franciza. Forma finala va fi dezvoltata impreuna cu dvs. si va contine, printre altele, operatiunile zilnice, transferul de know how, aspecte de management si marketing, taxe de intrare, redevente, alte costuri, analiza SWOT, identitatea de brand, samd.  
2. Audit de business in vederea pregatirii pentru francizare - Intocmirea P&L-ului operational si investitional in vederea francizarii 
3.Marca inregistrata - Va oferim asistenta pentru inregistrarea la OSIM si la alte organisme internationale a denumirii comerciale, a eventualelor brevete de inventii si marci, a logo-ului, servicii monitorizare de marca etc. 
4. Contractul de franciza - Contractul de franciza sau cel de master franciza va fi elaborat astfel incat sa va protejeze interesele pe durata contractuala. El va stabili, fara echivoc, drepturile si obligatiile partilor, raporturile dintre acestea, durata, aspecte privind rezilierea, cesiuni, prelungiri etc. 
5. Training de specialitate - Putem sa va ajutam in elaborarea programelor de training pentru francizati si personalul acestora, inclusiv in format interactiv (virtual). De asemenea, oferim la cerere training pentru managerii de franciza (fie ai francizorului, fie ai francizatului). 
6. Marketing si branding- Prin departamentul nostru specializat, va punem la dispozitie creatii grafice ce vizeaza identitatea vizualasi elemente de branding, dar si de natura publicitara: clipuri video, manual de marketing etc. 
7.Consultanta ulterioara -Timp de 12 luni va stam la dispozitie pentru sfaturi, fara sa percepem extra costuri. 
8.Promovarea afacerii - Va punem la dispozitie o echipa de marketing pentru promovarea francizei, fara sa percepem extra costuri. Publicitatea reprezinta un domeniu vital in afaceri, iar in sistemele de franciza are dublu scop: sa atraga noi clienti dar si sa creasca numarul de membri in retea. 

 

francizare

24/7 Franchise Smart Support - Asistenta Continua


Un membru al echipei noastre va putea fi contactat pentru consultanta si asistenta timp de 12 luni. Astfel, fara sa achitati vreun cost suplimentar, veti putea primi raspunsuri la eventuale intrebari si solutii la eventuale probleme care tin de competenta noastra.

 

Ariana Cosmina

Ariana Cosmina

Consultant Expert Francizare - Ajuta viitori francizori să navigheze prin procesul complex de creare și implementare a unei francize, oferind consultanta, informații și sfaturi cu privire la toate aspectele acestei activități, de la reglementările și legile aplicabile până la selecția de francizați și formarea acestora.