• 14 Jul, 2024

Consultanță Juridică Francizare

Consultanța juridică în francizare este esențială pentru francizori și francizați pentru a se asigura că respectă toate regulile și legile aplicabile.

Consultanța juridică  Legea 179/2019 Articolul 2

Document de dezvaluire de informatii

1) Francizorul furnizeaza viitorului francizat informatii care îi permit acestuia sa participe, în deplina cunostinta de cauza, la derularea contractului de franciza.

2) Francizorul furnizeaza potenţialului francizat un document de dezvaluire de informatii, care trebuie sa contina date specifice, referitoare la:

  • a) istoricul si experienta francizorului;
  • b) amanunte privind identitatea managementului francizei;
  • c) istoricul de litigii al francizorului si al conducerii acestuia;
  • d) suma initiala pe care trebuie sa o investeasca francizatul;
  • e) obligatiile reciproce ale partilor;
  • f) copii ale rezultatului financiar al francizorului din ultimul an;
  • g) detinerea informatiilor cu privire la unitatea-pilot.
consultanta-juridica-franciza


 

 

Francizare - Contactați astăzi echipa noastră de experți juridici.

ACEST DOCUMENT IMPORTANT OFERĂ PERSPECTIVELOR DVS. INFORMAȚII VITALE

Scrierea, actualizarea și distribuirea documentului de dezvaluire de informatii a francizei, este o parte cheie a creșterii afacerii dvs. cu noi locații de franciză.Acest document legal si important este plin de informații pe care partenerii dvs. de franciză trebuie să le cunoască înainte de a investi în franciza dvs. Experţii noştri vă pot ajuta să completaţi datele în Documentul de dezvaluire de informatii, astfel încât acestea să acopere fiecare punct necesar şi să le arate potenţialilor dvs. francizati de ce franciza dvs. este o marcă grozavă.

Serviciile oferite de un consultant juridic în francizare pot include:

Elaborarea documentației: Un consultant juridic în francizare poate ajuta la elaborarea contractului de francizare, a manualului francizei, a acordului de training și a altor documente esențiale în sistemul de francizare.

Reglementări și lege: Un consultant juridic în francizare poate ajuta francizorii și francizații să își înțeleagă drepturile și obligațiile în conformitate cu reglementările și legile aplicabile în domeniul francizării.

Rezolvarea conflictelor: Un consultant juridic în francizare poate ajuta la rezolvarea conflictelor legate de franciză, cum ar fi disputelor dintre francizori și francizați sau dintre francizați.

Protejarea drepturilor de proprietate intelectuală: Un consultant juridic în francizare poate ajuta francizorii să protejeze drepturile de proprietate intelectuală asociate cu franciza, cum ar fi mărcile înregistrate, brevetele și know-how-ul.

Un consultant juridic în francizare poate fi un instrument valoros pentru francizori și francizați care doresc să își înțeleagă drepturile și obligațiile în cadrul sistemului de francizare și să evite conflictele. Este important să se consulte un consultant juridic în francizare înainte de a începe orice afaceri în domeniul francizării pentru a se asigura că sunt respectate toate regulile și reglementările aplicabile.

francizare

24/7 Franchise Smart Support - Asistenta Continua

Un membru al echipei noastre va putea fi contactat pentru consultanta si asistenta timp de 12 luni. Astfel, fara sa achitati vreun cost suplimentar, veti putea primi raspunsuri la eventuale intrebari si solutii la eventuale probleme care tin de competenta noastra.

Costin Anton

Costin Anton

Este important să se obțină consiliere juridică de la un consilier specializat în francizare înainte de a începe un program de franciza sau înainte de a semna un acord de francizare. Acest lucru poate ajuta la prevenirea problemelor legale și la asigurarea respectării tuturor regulilor și legilor aplicabile.