• 22 Jun, 2024

Despre noi - Francizare.ro

FRANCIZARE.RO DE CE NE-AI ALEGE?

CE NE FACE DIFERITI?

Creștem succesul în afaceri cu inteligență și experiență

Francizare.ro este un grup cu parteneri la nivel mondial, care combină ani de experiență în sectoarele de franciză/licențiere, fuziuni și achiziții, tehnologie și afaceri internaționale.

Cu rețeaua noastră mondială, cunoștințe aprofundate, perspectivă (consultanții noștri au gestionat companii de franciză înainte de a ni se alătura) și calificări – de ex. CFE, CMC și PMC (Senior PMC), suntem capabili să ajutăm clienții din diverse industrii să dezvolte pachete de franciză foarte strategice și eficiente, să efectueze audituri incisive de franciză, să dezvolte un plan strategic de intrare pe piață în teritorii străine și să ajutăm francizorii să găsească francizați potriviți în diverse părți ale lumii.

EXPERIENȚA CONTEAZĂ

 

despre-noi-francizare


 

Francizare afacere - Ce facem pentru dvs?

Cunoaștem franciza

Francizare.ro este o platforma de consultanță în managementul francizei cu sediul în Romania, fondată în 2006. Suntem una dintre cele mai experientate firme de consultanță în franciză din Romania, după istoric, diversitatea industriilor deservite și venituri. Suntem cea mai activă platforma de consultanță din Romania, deoarece participăm la peste 20 de expozitii de franciza și spectacole conexe în lume în fiecare an.

Vă vom servi profesional, cu pasiune și integritate.

Oferim un serviciu unic pentru toate lucrurile legate de franciză, și anume dezvoltarea pachetelor de franciză, auditul francizelor existente, potrivirea companiilor de franciză cu potențialii francizați, asistență în vânzări/formare, marketing, operațiuni, asistență juridică, finanțare și imobiliară – toate concepute pentru a ajuta proprietarii de afaceri să se dezvolte.

Lucrăm pentru dvs.

Experții noștri se concentrează pe relații pentru a vă consolida marca. Lucrăm îndeaproape cu dvs. pentru a vă cunoaște pe dvs., marca dvs. și punctele sale forte și punctele slabe; aceasta ne oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a vă ajuta afacerea să își atingă potențialul. Construind o relație cu dvs. și compania dvs., putem personaliza serviciile noastre pentru a vă duce la următorul nivel de prosperitate.

Zeci de ani de experiență

Este important pentru clienții noștri că avem zeci de ani de experiență în domeniul francizei, astfel încât să putem oferi tehnici încercate și adevărate. Dar la fel de importantă este și capacitatea noastră de a privi spre viitor și de a ne schimba împreună cu o piață în schimbare. Pe măsură ce tehnologia a devenit parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi, modul în care cumpărăm, vindem și comercializează s-a schimbat.

Adresa: Șos. Gheorghe Ionescu Sisești, București nr.11L 

Clienții noi ne întreabă mereu: „Ce este un consultant de franciză?

Principala sarcină a unui consultant de franciză este să vă ghideze și să vă asiste pe măsură ce vă construiți afacerea prin franciză. Indiferent dacă abia începi și încerci să-ți vinzi prima franciză sau ești gata să-ți îmbunătățești strategia existentă de creștere a francizei pentru a vinde și mai multe locații.

Deci, ce este un consultant de franciză și de ce aveți nevoie de unul?

Este simplu: un consultant de franciză este un expert în industria de franciză, cu conexiuni și resurse pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea în franciză. În esență, un consultant de franciză este ca orice consultant de afaceri, cu excepția faptului că are o expertiză de neegalat în francize.

La francizare.ro, consultanții noștri în franciză cunosc franciza în interior și în exterior, așa că vor juca un rol esențial în creșterea mărcii dumneavoastră.

Dacă conduceți o afacere independentă de succes și încercați să decideți cum să vă maximizați creșterea și să faceți următorul pas, este timpul să luați în considerare franciza. Pentru noi, ca și pentru dvs., este la fel de important ca eforturile dvs. de franciză să reușească. Din acest motiv, ne facem timp pentru a vă ajuta să determinați dacă afacerea dvs. este potrivită pentru franciză cu studiul nostru de fezabilitate a francizei.

Nu vom lucra cu orice tip de afacere - nu vrem să vă pierdeți timpul sau banii pe serviciile noastre dacă creșterea francizei pur și simplu nu va funcționa pentru afacerea dvs., motiv pentru care facem mai întâi studiul de fezabilitate. De acolo, consultanții noștri în franciză vă ghidează prin fiecare pas al procesului de franciză. De la construirea infrastructurii dvs. la generarea de lead-uri de vânzări și până la scrierea documentului de dezvăluire de informatii a francizei, un consultant expert în franciză vă va arăta pasii care să vă ghideze pe dvs. și brandul dvs. prin acest proces.