• 22 Jun, 2024
 

NOI VĂ AJUTĂM AFACEREA SĂ CREASCĂ

O analiză corectă a elementelor specifice este menită să dezvăluie potențialului francizor cât de sustenabilă este dorința de a-și transformă afacerea într-o franciză. Un consultant de-al nostru, în funcție de situație și în anumite condiții, se poate deplasa la sediul dvs. pentru o întâlnire menită să aducă anumite clarificări. „În urmă analizei, punem la dispoziția clienților noștri o strategie care respectă modelul original al conceptelor destinate francizarii, în concordanță cu domeniile de activitate, cu know how-ul și provocările generate de piață de profil.”
 

Serviciile pe care le oferim

Oferim o mare varietate de servicii catre viitori francizori. Clienților noștri sunt deja francizori de succes. În calitate de potențial francizor prosper, sunteți potrivit pentru a utiliza serviciile noastre pentru a vă ajuta să vă duceți afacerea la următorul nivel. Folosind cei 18 de ani de experiență în construirea și îmbunătățirea francizelor, vă putem ajuta să vă dezvoltați fiecare parte a afacerii dumneavoastră. Multe dintre strategiile noastre de dezvoltare a francizei funcționează la fel de bine, dacă nu mai bine, pentru francizorii existenți.

Francizare Afacere

Francizare Afacere

Ca antreprenor de succes, poate va ganditi sa faceti un pas mai departe si sa va extindeti afacerea printr-o metoda mult apreciata, Francizare.

Servicii pentru Francizori

Servicii pentru Francizori

Pentru francizorii deja existenți, oferim servicii diverse de consultanță în scopul îmbunătățirii pachetului de franciză.

Selecția de personal În franciză

Selecția de personal În franciză

Este activitatea de identificare și de selecție a unor persoane care să aibă calitățile necesare angajării în rețeaua de franciză.

Auditul Francizei

Auditul Francizei

Auditul este benefic deoarece ajută la evidențierea obiectivă a situației în care o firma se află, făcându-se o evaluare generală amănunțită, pe toate planurile.

Finanțare Franciza

Finanțare Franciza

Ai nevoie de fonduri europene pentru susținerea si dezvoltarea afacerii tale? Noi avem soluțiile, depunere programe direct la BRUSSELS.

Consultanță Juridică

Consultanță Juridică

Scrierea, actualizarea și distribuirea documentului de dezvăluire de informații, este o parte importantă a creșterii afacerii dvs. și se concretizează prin deschiderea de noi locații de franciză.