• 14 Jul, 2024

Servicii extindere in strainatate a retelelor de franciza

Servicii de extindere in strainatate a retelelor de franciza prin francizare, vă extindeți marca de franciza la nivel internațional. Servicii de dezvoltare a a retelelor de francizar doar la francizare.ro

Servicii de dezvoltare a Francizelor - Extindere in strainatate

NOI va ajutăm să intrați în peste 57 de țări la nivel mondial

Sunteți o franciză cu sediul în România care dorește să se extindă la nivel internațional? Sunteți un brand internațional care dorește să între pe piața din SUA ori EU, dar nu știți de unde să începeți? În orice caz, echipa noastră de la francizare.ro vă poate ajută să îndepliniți aceste obiective!

Dacă scopul dvs. este să vă extindeți marca de franciză la nivel internațional prin vânzarea de licențe master, vă putem ajuta să îndepliniți acest obiectiv. Echipa noastră internațională de vânzări de franciză participă la fiecare expoziție majoră de franciză din lume (la propriu) și am asistat zeci de mărci de franciză emergente cu vânzări internaționale de franciză de master în ultimii 15 ani.

Avem parteneriate strategice pe tot globul pentru a putea găsi francizați pentru marca dvs. Avem chiar și capacitatea de a expune și de a vă oferi marca la peste 30 de târguri de franciză din întreaga lume!

Acum este momentul perfect pentru extinderea francizei pe piata internaționala. Piața din Statele Unite este atât de puternică, ceea ce dă tonul pentru o piață internațională de franciză în creștere. Fiind una dintre cele mai puternice economii din lume, Statele Unite ale Americii stabilesc tendințe pentru afaceri internaționale, inclusiv pentru franciză. Majoritatea francizelor își au originea în Statele Unite și apoi se extind la nivel internațional. Antreprenorii și investitorii din întreaga lume sunt interesați să dețină afaceri pe piețele lor, iar oportunitățile de franciză de licență de master aduc o lume cu totul nouă de oportunități de afaceri acestor oameni.

Reprezentâm franciza dvs. în întreaga lume

În deceniile noastre de experiență cu francizele clienților noștri și francizele pe care le operăm, am învățat ceva despre extinderea francizei internaționale. Luăm o serie de pași pentru a crea strategia de expansiune internațională potrivită pentru compania dumneavoastră. La fel ca toate serviciile noastre, planurile de extindere a francizei internaționale sunt complet personalizate pentru a vă ajuta afacerea să se dezvolte.

Iată câțiva pași esențiali pentru crearea unei strategii de expansiune internațională:

  • Identificați țările/zonele care se potrivesc cel mai bine pentru franciza dvs.
  • Determinați o strategie pentru găsirea de potențiale, inclusiv expoziții comerciale, internet, brokeri, publicitate tipărită vizată, spectacole de franciză și multe altele.
  • Decideți asupra procesului de calificare pentru alegerea candidaților internaționali potriviți.
  • Definiți procesele de vânzare și tranzacție.

Noi colaborăm cu dvs. pentru a dezvolta un plan cuprinzător de expansiune internațională, care vă oferă potențialul afacerii dvs. de creștere serioasă.

Înțelegem cât de importantă este dezvoltarea francizei, mai ales pe măsură ce nu este extinsă în alte țări din întreaga lume. Fiecare țară este diferită când vine vorba de obiceiuri, tradiții și legi de franciză, iar noi avem experiența și cunoștințele.

CERINȚE INTERNAȚIONALE - Crearea sau adaptarea unui document de divulgare a francizei care îndeplinește cerințele legale ale țării în care vă extindeți

CERCETARE PIAȚĂ - Efectuarea cercetării demografice asupra populațiilor locale pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile populare în locuri noi

ECHIPE REGIONALE DE SUPORT - Conectarea francizorilor cu francizații din diferite țări

CERCETARE DEMOGRAFICĂ - Efectuarea cercetării demografice asupra populațiilor locale pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile populare în locuri noi

Extinderea in strainatate a retelelor de franciza

Expansiunea internațională poate fi o modalitate de a-și crește câștigurile și de a-și diversificarea riscurilor prin accesarea de noi piețe și de noi cumpărături. Totuși, aceasta poate fi o provocare din cauza diferențelor culturale, a regulilor și a obstacolelor legale dintre țări.

Aceasta poate fi realizat prin diverse modalitati, cum ar fi:

  • Deschiderea de filiale sau sucursale în alte țări.
  • Participarea la joint-venture-uri cu alte companii din țările respective.
  • Achiziționarea sau fuzionarea cu alte companii din țările respective.
  • Exportul de produse sau servicii către alte țări.

Este important ca o companie care are grijă să se extindă internațional să ia în considerare aspecte și să facă o planificare cu atenție a acestor mișcări.

francizare

SPUNE CUM PUTEM COLABORA

Echipa noastra de experți, ajutâ clienții din toată țara în fiecare domeniu al francizei.

Claudiu Alexiu

Claudiu Alexiu

Consultant franciza - INTERNATIONAL EXPANSION SUA - Expansiunea internațională se referă la procesul prin care o companie sau o organizație își extinde operațiunile sau activitatea în alte țări sau regiuni geografice.